RIAA-moduler  til pladespillere

Forforstærkermoduler til indbygning

Indbygget forforstærker i pladespilleren

Vi producerer og sælger såkaldte RIAA-forforstærkere til indbygning i pladespillere. Der er pt. tre typer: BG1000-Universal, BG1200 og 230VAC. Selve forforstærkerkredsløbet er det samme i alle 3 typer.

Med en af vores RIAA-forforstærker kan du tilslutte din pladespiller direkte til en moderne forstærker eller aktiv højttaler der ikke har den specielle indgang typisk kaldet Phono (ej at forveksle med RCA-stik der også kaldes Phono-stik) til pladespillere. Du slipper for at have en ekstern boks med ekstra strømforsyning og kabler stående og kan derfor tilslutte din pladespiller direkte til en AUX-indgang.

BG1000-Universal

Denne passer, som navnet også antyder, i den klassiske B&O Beogram 1000 lanceret i 1960’erne og var meget populær. De har alle en særlig sokkel indvendigt i pladespilleren hvor man oprindeligt kunne købe et modul hos B&O. Da stort set alle forstærkere havde RIAA indbygget den gang, blev der ikke solgt ret mange af de originale moduler. Denne er kompatibel med den originale, men har væsentligt bedre specifikationer.
Den er samtidig universal da den har montagehuller og er ret kompakt, så den kan være indvendigt i de fleste pladespillere, ikke kun B&O. Den kan blandt andet også uden problemer monteres i Beogram 4000, 4002, 4004 og alle de nyere modeller også. Det kan vi klare hos os på værkstedet.
Montagevejledning til Beogram 1000 følger med og kan udføres af de fleste med en stjerneskruetrækker.

– Løst inkl. monteringsvejledning til Beogram 1000: 499 kr. (gratis fragt til GLS pakkeshop)

– Monteret i Beogram 1000 på vores værksted: 599 kr.

– Monteret i anden pladespiller: 499 kr. + timepris (typisk en halv til en hel time)

BG1200

Passer til direkte montering gennem en luge i bunden af Beogram 1200 pladespilleren hvor der er en sokkel til modulet. Passer også til enkelte modeller af Beogram 1800 og 3000 fra samme periode, men det er vigtigt at tjekke om der er en sokkel inden du bestiller.

– Løst inkl. monteringsvejledning til Beogram 1200: 499 kr. (gratis fragt til GLS pakkeshop)

– Monteret i Beogram 1200 på vores værksted: 599 kr.

230V RIAA

Til indbygning i pladespillere der ikke har lavspændingsforsyninger, eller har strøm der ikke passer til Universal-typen. Dette modul sælges ikke i løs vægt og skal monteres på vores værksted. Det benyttes kun når Universal-typen ikke kan bruges. Her er strømforsyningen indbygget på printet og den skal således bare forsynes med 230V fra lysnettet.

– Monteret i anden pladespiller: 599 kr. + timepris (typisk en halv til en hel time)

Da jeg endnu ikke har en webshop oppe at køre (det arbejdes der på) er det indtil videre nødvendigt at bestille via formularen på kontaktsiden, sende en e-mail eller skrive via Facebook Messenger.

Kontakt Mig for en uforpligtende snak om dine udfordringer