Fender Twin Reverb fra 1978

Fender Twin Reverb fra 1978

Denne Fender Twin Reverb fra 1978 (Silverface) havde en del små skavanker da den første gang kom i mine hænder. Den blev løbende renoveret med nye kondensatorer, nye rør, variabel bias-kredsløb og ny fjederrumklangsenhed helt magen til den originale. Forstærkeren spiller nu som da den forlod fabrikken i USA en gang tilbage i slutningen af de glade 70’ere.

Mere om restaurering:
Fender, Vox og Marshall-forstærkere må i den grad siges at være udbredt verden over, derfor er det også meget let at finde reservedele, både nye som gamle og få trætte, slidte eller defekte forstærkere bragt til værdighed igen, i tæt på original stand, hvilket betyder meget for mange (inkl. mig selv)
De forskellige mærker og modeller har alle hver især nogle fælles typiske fejl som viser sig med tiden, bl.a. trætte kondensatorer som generelt bør udskiftes i alle ældre forstærkere. Ud over de almindelige fejl på grund af slid og alderom er der er også visse svagheder og skavanker ved bestemte modeller som der bør tages hånd om.
Ud over det har mange forstærkere været udsat for modifikationer, og da de færreste kender historikken bag det gamle grej det har købt brugt, kan det være stort set umuligt at vide hvad f.eks. en forstærker har været udsat for i løbet af sin levetid.

Har du en gammel klassiker der trænger til at få lidt kærlighed eller blive bragt tilbage til original stand, så tøv ikke med at kontakte mig.