Service og reparation af musikudstyr, hifi, industrielektronik etc.

Ekspertise i service og reparation af elektronisk udstyr, med særligt fokus på musikudstyr og hifi

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Der udføres alt i reparation af elektronik med hovedfokus på musikudstyr og hifi. Alt lige fra udskiftning af rør i forstærkere til installationsopgaver udføres. Vi kan også tilbyde specialløsninger inden for kabler, både til industrien, til brug i lydstudier og til live-brug samt udlejning af live-udstyr, bl.a. mikrofoner, mixer, PA-anlæg og lign.
Specielle opgaver, som f.eks. resturering af analoge båndoptagere både mekanisk og elektrisk udføres.
Vi har også erfaring med installation af lydudstyr, kredsløbsdesign, printudlæg, printmontage og anden montageteknik inden for elektronik.

Er du i tvivl om hvad du specifikt har brug for til at udføre en bestemt opgave eller udfordring, så ring, skriv eller kom forbi og få en uforpligtende snak om mulighederne.

 

Reparation

Reparation af guitar forstærkere og udstyr

Guitar-gear

Reparation af alt i guitar forstærkere og andet tilbehør.
Der er altid masser af rør, potentiometre og andre reservedele på lager, så en reparationer af forstærkere og guitarer oftest kan udføres hurtigt

Reparation af bass forstærkere og udstyr

Bas-gear

Reparation af alt i basforstærkere, basser og andet tilbehør. Med masser af erfaring inden for bas-verdenen kan vi hjælpe med alle former for udfordringer. Reparation og modifikation af instrumenter og forstærkere klares nemt!

Vi servicerer og reparerer live- og studie udtyr

Live/Studie udstyr

Reparation og håndtering af pro audio udstyr til live- og studiebrug. Både digitalt og analogt udstyr repareres, og særligt analoge båndoptagere og mixere serviceres, renoveres og repareres.

Service og reparation af HIFI udstyr

HIFI udstyr

Med en personlig passion og affektion for hifi-udstyr tilbydes reparation og renovering af selv de lidt mere obskure og specielle enheder. Alt fra pladespillere til højttalere, spolebåndoptagere og forstærkere kan reparares.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine udfordringer